Tot in mijn botten ben ik een organisator. Ik ben graag op de hoogte van zaken, zodat ik goed kan inspelen op de dingen die te gebeuren staan. Structuur, efficiency, procesoptimalisatie zijn mijn aandachtspunten. Niets gebeurt zonder een degelijk plan.
Mijn ondernemende instelling maakt dat ik graag meehelp aan de opbouw van een organisatie. Altijd op zoek naar verbeterpunten en mogelijkheden om te professionaliseren.
Ik werk al vele jaren in de zorgbranche. Zorg is een dagelijks thema wat ons allen aangaat en blijft daarom interessant. Ook hierin zijn verbeteringen mogelijk. En nog beter: verbeteren zonder terug te vallen in het gebruikelijke stramien. Dat is inmiddels een thema in de samenleving.
Groei en ontwikkeling is en blijft een thema. Zijn er nog verborgen talenten? Ontdek de wereld in jezelf.

Naast het werk als freelance office manager, houd ik mij steeds meer bezig met mijn passie, de vitaliteit van mensen. Vitaliteit thuis en vitaliteit op het werk. Gebaseerd op eigen ervaringen en op trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, zet ik steeds meer mijn kennis en expertise de ik heb opgedaan maatschappelijk in.
Ik begeleid je naar jouw verlangen om het anders te doen op het gebied van bewegen, voeding, drijfveer/ inspiratie. 
Aan onze drijfveer gaan wij vaak voorbij. Terwijl hier de essentie ligt van vele klachten als stress, overgewicht, energietekort en motivatie. We zijn ons er niet van bewust dat we onszelf vaak tekort doen. In een prestatiegerichte maatschappij is het moeilijk dicht bij ons zelf te komen of te blijven. We leggen onszelf te veel op; daarnaast komen er steeds meer prikkels van buitenaf die voor de nodige afleiding zorgen. Iedereen heeft zo zijn eigen patronen ontwikkeld, waardoor de ware ‘ik’ niet naar boven kan en/of zelfs mag komen.
Mijn drijfveer is het welzijn van de medemens. Ik draag graag bij aan preventie, gezondheidsbevordering en sociale participatie.
Vraagstukken op het gebied van: voeding, beweging, werk, zingeving, relaties.

Angelique van der Moezel
vitalisator